Penaltybokaal bij SV Vaassen

door | jul 25, 2023 | Nieuws

Om het seizoen op een bijzondere wijze af te sluiten, heeft de jeugd van SV Vaassen gestreden om de penaltybokaal. Iedere voetballer mocht zes keer vanaf de elfmeter stip aanleggen. De keepers van de selectie deden hun uiterste best om de ballen tegen te houden.

De jongens en meisjes namen het zeer serieus. Bal op de stip, korte of lange aanloop. Sommigen wisten van te voren al in welke hoek er geschoten ging worden. Anderen hoopten met een schijnbeweging de keeper te verrassen.

Bij de mini’s won Just van Bussel en Ivy Loe Sinay bij de JO7 beiden met vijf treffers, bij de JO8 schoot Jesse Peddemors zes keer raak. Daley Potkamp won bij de JO9, Davy Kaandorp bij de JO10. Bij de JO11 was Mayson Sinay de beste en bij de JO12 won Mick van Luyt. Senna Bijsterbosch veroverde de bokaal bij de JO13 en Dano Tiemens verschalkte bij de JO15 zes keer de doelman.

De senioren hoefden geen penalty’s te nemen. Elk team had gestemd op hun beste of meest belangrijke speler van het afgelopen seizoen. Hielke van der Laan kreeg deze eer van het tweede team, bij het derde kozen ze voor Laurens Pas. Dick Hulleman kreeg deze titel bij het vierde team en de dames huldigden José Vosselman. Als speler van de club werd Wouter van Lent gekozen.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: