Paleispark ’t Loo

door | mei 29, 2023 | Nieuws, Premium

Veel medewerkers van Vaassen Actief hebben fotograferen als hobby. En als we de kans krijgen om ergens plaatjes te schieten doen we dat met veel plezier. Op social Media is een aantal jaren geleden de trend ontstaan om photowalks te organiseren. En zijn er in verschillende plaatsen wereldwijd Photowalk groepen ontstaan. En het is leuk om met een groep mensen op pad te gaan die dezelfde hobby hebben.

Gewoon gezellig met een kleine of grote groep fotograven op pad en plaatjes schieten. En het maakt niet uit of je foto’s schiet met een mobiel, digitale of analoge camera, het plezier staat voorop. Zo neemt een van de fotograven in Apeldoorn altijd een leeg flesje mee om deze ter plaatse te vullen met water. Dat water gebruikt hij dan om zelf de foto’s te ontwikkelen. En inderdaad zijn foto’s komen niet op een digitale geheugenkaart terecht, maar nog op een ouderwets fotorolletje. En daar is tegenwoordig ook weel volop vraag naar.

De groep Apeldoorn bestaat nu al 10 jaar. Zij zijn ooit begonnen met een wandeling door paleispark ’t Loo en dat was dus ook de reden om er met dit lustrum weer naar toe te gaan. Léon een van onze fotograven heeft deze keer ook meegelopen. En iedereen kreeg vandaag de uitdaging om minimaal een foto te maken met als thema “Spiegeling”. De resultaten van de andere 24 fotograven van deze wandeling zijn te vinden in de besloten Facebookgroep 055Photowalks. Je moet dus eerst lid worden van deze groep om hun foto’s te bekijken.

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: