3 december j.l. heeft het jeugdorkest van het Vaassens Fanfare Corps een optreden verzorgd voor de bewoners van De Speulbrink in Vaassen.

 

Voor het jeugdorkest van het Vaassens Fanfare Corps was het optreden bij De Speulbrink in Vaassen het allereerste optreden. Het jeugdorkest staat onder leiding van dirigente Annemieke Meijer. Zij hebben de weken voorafgaand aan het concert flink geoefend tijdens de repetities. Het concert had een afwisselend programma met zowel sinterklaasliedjes als gewone liedjes. Ook was er voor Yannique een solo op de sopraansaxofoon in het liedje ‘A beautiful melody’, en wat ging dat goed! Hoewel alle jeugdleden zenuwachtig waren was het een ontzettend leuk concert. Dit bleek ook uit de positieve en enthousiaste reacties van de bewoners. Tevens was er speciaal publiek bij het optreden aanwezig. Sinterklaas en een tweetal van zijn pieten luisterden aandachtig naar het optreden en wat vonden zij het knap dat de jeugdleden al zo goed muziek konden maken.

Ben jij enthousiast geworden over het bespelen van een instrument? Meld je dan snel aan voor de gratis proeflessen en maak kennis met de fanfare. Voor meer informatie, bezoek snel onze website, facebookpagina, instagrampagina, of stel uw vragen via info@vaassensfanfare.nl