Foto: Wim Schuring, vrijwilliger 2019

Kent u een kandidaat voor de Vrijwilligersprijs verdient? Meld hem of haar vóór 1 maart aan!

Kent u een vrijwilliger die het verdient om de Vrijwilligersprijs te winnen? Meld hem of haar dan vóór 1 maart aan! Wie weet wordt hij of zij Vrijwilliger van het jaar 2020 van de gemeente Epe.

8 kandidaten, 1 winnaar

Uit alle aanmeldingen kiest de jury 8 kandidaten. Alle 8 vertellen hun persoonlijke verhaal aan journalist Dick van der Veen. De interviews met elk van hen verschijnen de komende maanden in de Gemeentewijzer en in deze nieuwsrubriek. Als ze alle 8 aan de beurt zijn geweest, kiest de jury de winnaar van de Vrijwilligersprijs. Hij of zij wordt dan Vrijwilliger van het jaar 2020. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente.

Hart en ziel

Wethouder Jan Aalbers: “Vrijwilligers zetten zich onbetaald in voor wie of wat ze belangrijk vinden. Dat doen ze met hart en ziel. Zij zijn van onschatbare waarde voor onze samenleving. De gemeente Epe is trots op alle vrijwilligers. De Vrijwilligersprijs is onze manier om hen te bedanken voor hun inzet.”

Voorwaarden

Voor de Vrijwilligersprijs gelden de volgende voorwaarden.

  • De vrijwilliger die u aanmeldt is 18 jaar of ouder.
  • Hij of zij woont in de gemeente Epe en doet daar vrijwilligerswerk.
  • Hij of zij heeft nog niet eerder de Vrijwilligersprijs van de gemeente Epe gewonnen.

Aanmelding

Kent u een vrijwilliger die aan deze voorwaarden voldoet? Meld hem of haar dan vóór 1 maart aan via communicatie@epe.nl. Vermeld daarbij a.u.b. als onderwerp: voordracht Vrijwilligersprijs 2020.

De Vrijwilligersprijs is een initiatief van Persburo Van der Veen. De organisatie ervan is in handen van Koppel-Swoe en de gemeente Epe.
De jury bestaat uit 4 inwoners, 1 uit elk dorp van de gemeente: Emst, Epe, Oene en Vaassen. De voorzitter van de jury is onafhankelijk en stemt niet mee.