Had jij je leven anders voorgesteld, wringt er iets in je leven ondanks dat je het op de rit hebt of voel je druk vanwege je leeftijd? Voor een mogelijk documentaire-idee ben ik op zoek naar personen (alle leeftijden)  die botsen tegen het voldoen aan (hun idee van) het maatschappelijk totaalplaatje in carrière, liefde, wonen, lichaam en/of andere punten met betrekking tot leeftijd. Subthema’s kunnen bijvoorbeeld moeite hebben met maken van keuzes, twijfelen, vergelijken met anderen en maatschappelijke druk zijn.

Mocht je juist wél tevreden en rust hebben in (de invulling van) je leven, hoor ik het ook graag. Dit neem ik namelijk ook mee in de research. Juist in de contrasten zit iets interessants!

Voor research zou ik graag diverse mensen spreken. Het is nu puur voor research voor het schrijven van een concept, en kan bijvoorbeeld telefonisch. Ook via de mail mag natuurlijk. Het is in vertrouwen. Je kunt mailen naar sophievanbree@gmail.com  of een privébericht sturen naar @Sophie van Bree.

Ik hoor graag van je!

Alvast bedankt! Groet Sophie

http://www.sophievanbree.nl
sophievanbree@gmail.com