Opheffing Gymvereniging AGIOS vanwege tekort aan trainers

door | sep 5, 2023 | Nieuws

Foto: uit 2019

Vaassen, 4 september 2023 – Met een zwaar hart delen we vandaag het droevige nieuws dat Gymvereniging Agios na bijna 90 jaar actief te zijn geweest niet langer zal blijven bestaan. We hebben met pijn in ons hart deze beslissing moeten nemen omdat we simpelweg niet genoeg trainers konden vinden om onze sprankelende club gaande te houden.

Al jarenlang hebben we ons keihard ingezet om oud en jong in beweging te brengen. Door onze senioren fit te houden met swingende danslessen. Door jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking aan te moedigen tot grote prestaties. En door jonge turntalenten te laten schitteren en de liefde voor het turnen te delen. We hebben prachtige momenten beleefd, medailles gewonnen en vriendschappen voor het leven gesmeed. Onze club heeft altijd gestreefd naar het beste, met een warme en veilige omgeving voor onze leden.

Helaas hebben we vast moeten stellen dat er geen toekomst meer is voor Agios. Ondanks al onze pogingen om nieuwe gezichten aan te trekken en bestaande trainers bij te scholen, is het niet gelukt om voldoende trainers te behouden om onze club draaiende te houden. Dit was een loodzware beslissing, maar we hebben geen andere keus dan ons bij deze realiteit neer te leggen.

We willen met heel ons hart dankzeggen aan al onze (oud) leden, ouders, sponsors en supporters die ons door de jaren heen gesteund hebben. Jullie enthousiasme en steun hebben onze club tot iets bijzonders gemaakt.

Hoewel onze club helaas moet sluiten, hopen we dat de passie voor het turnen en de gymsport in het algemeen blijft voortleven in onze gemeenschap. We moedigen onze leden aan om hun liefde voor de sport te blijven volgen en andere mogelijkheden te vinden om hun dans- en turnvaardigheden te ontwikkelen.

We koesteren de mooie herinneringen en de positieve impact dat de vereniging voor zijn omgeving mocht hebben.

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: