t ‘Smallert meldt het volgende,

Aanstaande zaterdag is onze open dag en daarmee openen wij officieel ons seizoen! Je bent van harte welkom om die dag eens een kijkje te komen nemen op ons park. Er zijn weer visclinics i.s.m. Berkley en er is veel vernieuwd in ons speelpark. Uitgebreide info vind je via deze link: de Berkley-Smallertdag. 

Het weekend erop (6 en 7 april) is er een 20-forellen-actie op vijver 3. Bij maximale deelname gaan er die dag maar liefst 720 forellen van ongeveer 500 gram per stuk te water in vijver 3!

Het tweede weekend van april is er op 13 april een kindervismiddag. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om de eerste kindervismiddag op een zaterdag te houden, de andere twee zijn op een woensdag.

Heel blij zijn we met de superleuke samenwerking met Veluwse Schavuyt en barbecueteam Fun2Meat! Op zaterdag 29 juni is er een fishing&tasting-avond op ’t Smallert. Onder het genot van een bierproeverij en slow-barbecue-hapjes ga je een gezellig avondje vissen op ’t Smallert.

Er worden die avond aan de vijver een aantal verschillende bieren uitgedeeld, begeleid met heerlijke barbecuehapjes. Er staan vuurkorven aan de vijver. Ondertussen sta je gezellig met je vader, je voetbalelftal, je collega’s of je vrienden te vissen. Het belooft een superleuke, stoere, smakelijke buitenavond te worden. Niet alleen leuk om zelf heen te gaan maar hoe tof is het om zoiets voor je verjaardag of vaderdag cadeau te krijgen?

Als laatste herinneren we je nog even aan de vacatures die we nog online hebben staan.