Opening nieuw kantoor Koppe Hypotheken en Ligtenberg Makelaars

door | jun 1, 2023 | Nieuws

Koppe Hypotheken en Ligtenberg Makelaars melden het volgende;

Aanstaande zaterdag 3 juni is het eindelijk zover; de officiële opening van ons nieuwe kantoor samen met Ligtenberg Makelaars.
Tussen 10:00- 14:00 staat er koffie, thee en wat lekkers voor je klaar en geven wij graag een rondleiding door ons nieuwe kantoor!

Wie wij zijn?
Koppe Hypotheken en Verzekeringen is hét kantoor van Vaassen en omstreken als het gaat om volledig onafhankelijk hypotheekadvies.

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. De hypotheekadviseurs van Koppe Hypotheken helpen je hier graag bij! Samen kijken we welke hypotheek het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Koppe Hypotheken vergelijkt meer dan 30 aanbieders op rente en voorwaarden. Zo weet je zeker dat jouw hypotheek volledig is afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Ook voor je schadeverzekeringen kan je bij ons terecht!

Ligtenberg Makelaars, dé makelaar met een focus. Onze focus is gericht op woonhuizen in Vaassen, Apeldoorn en directe omgeving, en op jou als koper of verkoper van jouw huis. Wij nemen de tijd, houden van persoonlijk contact en van korte lijnen. Dat betekent dat je ons rechtstreeks kunt bellen, ook ’s avonds. Het is ons vak jou deskundig te adviseren bij de verkoop of aankoop van jouw huis, we komen op voor jouw belangen en we zorgen ervoor dat de zaken adequaat worden geregeld. Toch is dat wat ons betreft nog niet genoeg. Wij gaan verder. Voor de beste opties voor jou!

Wij zien je aanstaande zaterdag graag!

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: