Opendag basisschool Sprenge Vaassen woensdag 21 maart!

door | mrt 20, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Op De Sprenge wordt vernieuwend en uitdagend onderwijs gegeven. Kinderen, ouders en leerkrachten werken voortdurend samen aan onderzoekend en ontdekkend leren zowel op school als thuis.

School in beweging!
De Sprenge beweegt zich volop in en in de omgeving van Vaassen. Als dorpsschool doen we actief mee aan de activiteiten en mogelijkheden die Vaassen ons biedt. Een bezoek aan een boerderij, uitstapjes naar winkels, samen een wagen bouwen voor de carnavalsoptocht, meedoen aan de vele sportmogelijkheden.

De Sprenge beweegt zich ook in de 21 ste eeuw. We leren kinderen -naast rekenen en taal- ook kritisch en creatief denken, problemen oplossen, samenwerken, digitale, sociale en culturele vaardigheden. Zaken die nodig zijn, om mee te kunnen draaien in de huidige maatschappij.

De Sprenge beweegt ook fysiek. Naast de reguliere gymlessen en de fijne velden om in de pauzes op te rennen en spelen, activeren en motiveren we kinderen ook om aan te sluiten bij sportactiviteiten in de omgeving. Daar nemen we een voortrekkersrol in en gaan met de kinderen mee naar bijvoorbeeld voetbal, atletiek, of schaatsen.

Al die bewegingen zorgen ervoor dat we met elkaar elke dag een beetje beter worden.

Kom morgen een kijkje nemen!

Kom naar de open dag op 21 maart.
U bent van harte welkom!

Van: 8.30 uur -12.00 uur
Boxhofstede 15
Vaassen

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: