Open huis Israëlwinkel Vaassen

door | mrt 1, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Vanaf 1 januari 2018 hebben Aartje en Jan Brummel de kapsalon omgetoverd tot Israëlwinkel. Ze zijn al jaren consulent van Israël producten. Toen de kapsalon leeg kwam te staan leek het Aartje en Jan leuk de zaak een andere bestemming te geven.

De producten die er verkocht worden komen allemaal uit Israël, je kunt zo gek niet bedenken wat er allemaal staat, van jam, dadelstroop, granola, kruiden, thee tot schoonheidsproducten met mineralen uit de Dode Zee. Ook is er een groot assortiment Israëlische wijnen, Aramees aardewerk, zijden sjaaltjes, badhanddoeken en houtsnijwerk uit Bethlehem. Zeker de moeite waard om even binnen te lopen aan de Apeldoornseweg 27 in Vaassen.

Ook verkopen Aartje en Jan, boeken voor Christenen voor Israël, o.a. van ds. Willem J.J. Glashouwer, ds. Henk Poot, bijbelleraar Lance Lambert enz. Al deze boeken en producten worden geleverd door Israël Producten Centrum en Christenen voor Israël in Nijkerk. Deze organisatie heeft door het hele land meer dan 175 consulenten die deze producten verkopen.

Dinsdag 6 maart van 9.00-12.00 uur, woensdag 7 maart van 13.00-17.00 uur en donderdag 8 maart van 15.00-20-00 uur zijn er speciale open huisdagen met de nieuwste producten uit de nieuwe catalogus.

Aartje en Jan verheugen zich erop u te ontmoeten aan de Apeldoornseweg 27

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: