Regelmatig zijn er vanuit het Israël Producten Centrum (IPC) uit Nijkerk open huis dagen voor de verkoop van producten uit Israël. Ook de familie Brummel uit Vaassen doet hier aan mee. U kunt dan bij hen in de winkel “Mayiem Chayiem” komen om deze producten te bekijken of te kopen. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee.
Er is van alles te koop, zoals sieraden, handdoeken, aardewerk, kaarsen, kruiden, schoonheidsproducten, speelgoed, diverse soorten wijn, sokken, gezondheidszooltjes werkelijk te veel om op te noemen. De allernieuwste producten uit de folder zijn op voorraad. Met uw aankoop steunt u de kleinschalige projecten in Israël.

En dit jaar is het extra aantrekkelijk, want het IPC bestaat 40 jaar, en om dit te vieren, krijgt u bij aankoop van elke € 10,- een spaarzegel. Een volle kaart (40 zegels) levert een verrassingspakket van Israëlproducten twv € 40,- op. Maar ook al spaart u slechts 10 zegels dan ontvangt u een mooie handdoek, of 2 handdoeken bij 15 zegels.

Aartje en Jan zijn afgelopen jaar weer een maand naar Israël geweest om daar bij Aleh in de Negev woestijn, te helpen als vrijwilliger. Ze hielpen mee om kinderen en jong volwassenen die een meervoudige beperking hebben te verzorgen.

Deze kinderen die veelal aan een rolstoel gekluisterd zitten en eigenlijk niets kunnen, maken tijdens hun dagbesteding diverse mooie artikelen, zoals wandhangers, sjaaltjes, kaarten, ringen enz. en ook deze artikelen kunt u voor een redelijke prijs in de winkel “Mayiem Chayiem” in Vaassen kopen. Dit zijn hele leuke artikelen om iemand kado te doen voor bijvoorbeeld een verjaardag, en tevens helpt u daarmee de kinderen van Aleh in Israël.

De open dagen zijn dinsdag 3 maart van 09.00-15.00 uur, woensdag 4 maart van 13.00-19.00 uur, donderdag 5 maart van 13.00-19.00 uur, vrijdag 6 maart van 09.00-12.00 uur en dinsdag 10 maart van 09.00-15.00 uur.

Mocht u deze dagen niet kunnen en toch belangstelling hebben neem dan contact op met Aartje en Jan Brummel, Apeldoornseweg 27 in Vaassen, telefoon 0578-573145

 

Op de foto ziet u enkele producten die door de kinderen in Aleh zijn gemaakt