Op de foto ziet u enkele producten uit Israël

Het voorjaar komt eraan! Ook in de maand maart (van 1 maart tot 10 maart) worden er weer open huis dagen georganiseerd door het Israël Producten Centrum (IPC) in Nijkerk. Ook de familie Brummel uit Vaassen doet hier aan mee. Echter een bezoek aan de winkel is in deze coronatijd een beetje lastig, daarom nodigen zij u uit om een afspraak te maken, zodat u in de winkel “Mayiem Chayiem” deze producten kunt bekijken of kopen.

Er is van alles te koop, zoals sieraden, handdoeken, aardewerk, kaarsen, kruiden, schoonheidsproducten, speelgoed, diverse soorten wijn, sokken, gezondheidszooltjes werkelijk te veel om op te noemen. De allernieuwste folder is uit en de producten uit deze folder zijn op voorraad. Met uw aankoop steunt u de kleinschalige projecten in Israël.
Voor meer informatie over de producten kijk op http://www.israelwinkel.nl

Mocht u belangstelling hebben dan is er ook de mogelijkheid om de producten te bestellen, dit kan via email: mayiemchayiem@solcon.nl of telefonisch 0578-573145 of per app 06-33720901 en dan bezorgen Aartje en Jan u de producten (op afspraak) thuis.