Het Israël Producten Centrum (IPC) in Nijkerk ondersteund veel kleine boeren en bedrijven in Israël. Dit doen ze door de producten die deze boeren en bedrijven maken, te importeren en weer te verkopen.Daarom geven ze regelmatig een catalogus uit met de meeste producten die er zijn.

U kunt bij hen terecht om deze producten aan te schaffen, maar ze hebben ook consulenten die, vier keer per jaar, op open huis dagen of met speciale gelegenheden, deze producten te koop aanbieden.

Op dinsdag 7 mei van 09.00-12.00 en van 13.00-15.00 uur, woensdag 8 mei van 15.00-20.00 uur, donderdag 9 mei van 13.00-18.00 uur en vrijdag 10 mei van 09.00-12.00 uur kunt u bij Aartje en Jan Brummel in hun Israëlwinkel, “Mayiem Chayiem”, terecht om onder het genot van een kopje koffie of thee, het e.e.a. te bekijken of aan te schaffen. Een ideale gelegenheid voor het aanschaffen van een bijzonder moederdagcadeau. Het aanbod is best wel groot, zo zijn er bijvoorbeeld nieuwe Dode zee schoonheidsproducten, wijnen uit Israël, diverse menora’s, zeepjes, badhanddoeken, sieraden, jam, kruiden, aardewerk, speelgoed enz. eigenlijk te veel om allemaal op te noemen. Ook is er een leestafel met diverse boeken en wetenswaardigheden uit Israël.

Mocht u geen producten willen kopen, maar wel behoefte hebben aan een goed gesprek, dan bent u ook van harte welkom.
Het adres is Apeldoornseweg 27, Vaassen. Voor meer info kunt u met hen bellen 0578-573145