Durf jij ook met, jouw ouders of opa oma, op de Open Dag van de nieuwe Buiten BSO in Epe te komen?

Op woensdagmiddag 10 april aanstaande organiseert De Buiten BSO in Epe van KOM Kinderopvang een Natuurmarkt en Open Dag op haar locatie voor kinderen en buurtbewoners.

De Buiten BSO laat zien wat groene kinderopvang inhoudt en hoe goed buiten spelen en natuurbeleving voor kinderen is. Zo is er binnen het Natuuratelier, een echte natuur-ontdek-hoek. Dat laten de kinderen van De Buiten BSO zelf aan bezoekers zien. Natuurlijk is er een rondleiding van de pedagogisch medewerkers en…. dan is er nog de Natuurmarkt.

Op de Natuurmarkt kun je spelen met bodemdiertjes, pony rijden, bootjes maken van boomschors, EHBO doen met wilde planten, praten met een echte imker en de stand van de bijenvereniging bezoeken, zaadbommetjes voor bijen maken en vlinders en een olielampje van klei die je mee mag nemen.

Ook kun je rond het kampvuur zitten en zelfgemaakte groentesoep eten, pizzaatjes bakken en dennenthee proeven. En, wie durft, doet mee aan De Buiten BSO Yolo! Wat dat inhoudt moet je zelf maar komen ontdekken.

De Open Dag is van 14.00 tot 16.00 uur bij De Buiten BSO, Oude Wisselseweg 35 in Epe. Dat is achter de Nieuw Wisselseschool.

Jij komt toch ook? Het kost niets en is vet leuk! Ook bij slecht weer is er van alles te bewegen.

Ook Kinderdagverblijf en Peuterspeelzaal De Kleine KOM in Epe zal aanwezig zijn. Dit kleinschalige kinderdagverblijf met afzonderlijke baby- en peutergroep laat graag zien hoe zij met groen om gaan.

 

Foto’s: iStock