Open Dag bij basisschool De Violier en Kinderdagverblijf Duimelot!

door | mrt 8, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

VAASSEN -Woensdag 21 maart organiseert Basisschool De Violier in Vaassen samen met kinderdagverblijf/peuterspeelzaal Duimelot en BSO de Basisenk van KOM Kinderopvang, een open ochtend van 09.00 tot 11.00 uur.

Tijdens deze ochtend krijgen ouders en kinderen de gelegenheid om een kijkje te nemen op de basisschool, het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. De locatie is gevestigd aan de Vlierstraat 33 in Vaassen.

Woensdagochtend 21 maart stelt de school samen met KOM haar deuren open om sfeer te komen proeven op deze gezellige locatie. Er is gelegenheid tot het bekijken van de klaslokalen, de baby- en peutergroep en de ruimte voor de BSO. De pedagogisch medewerkers van KOM en de leerkrachten van De Violier, maken graag met u kennis.

KOM heeft aan de Vlierstraat 33 een eigen vleugel met buitenterrein voor zowel kinderdagverblijf als buitenschoolse opvang. De ruimtes zijn GROEN ingericht met een huiselijke uitstraling. Er is een eigen buitenruimte die dezelfde uitstraling krijgt als het onlangs vernieuwde schoolplein van De Violier. Zo zorgt KOM er voor dat het GROEN concept goed aansluit bij dat van De Violier.

Met de vestiging van het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal en BSO in De Violier, is het mogelijk om kinderen van 0 tot 13 jaar op te vangen op één locatie. Hiermee sluit KOM goed aan op het onderwijs aan de 4-jarigen.

Er ontstaat een doorlopende leerlijn en een veilige plek tijdens de eerste jaren en basisschooltijd van elk kind. De overgang van het kinderdagverblijf naar school en de VSO/BSO zal soepel verlopen, doordat er een nauwe samenwerking bestaat tussen KOM en de school.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar www.komkinderopvang.nl of www.de-violier.nl.

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: