Voor het vijfde jaar op rij hebben vrijwilligers in de periode 26 augustus tot 5 oktober voor de Stichting Sidney and Friends peren en appels geplukt bij hoeve De Nijensteen in Veessen. Door deze vrijwilligers is er de afgelopen weken het geweldige bedrag van € 9.744,00 bij elkaar geplukt. Doneren met gesloten portemonnee is op deze manier mogelijk. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de Stichting Sidney and Friends. Vorig jaar was de opbrengst € 5.425, –

Deze Stichting verzorgt huifbedrijden voor mensen met een beperking. Dikkie Huiskamp uit Oene is de grote organisator wat betreft deze pluk-actie en met recht is ze supertrots op het resultaat. Nog nooit was het bedrag zo hoog.

Naast het steunen van het goede doel, vinden er leuke gesprekken plaats tijdens het plukken. Er zijn mensen die er zelfs vrij voor nemen van hun werk. Nu is al bekend dat er ook in 2020 appels en peren geplukt gaan worden. Nieuwe “plukkers” zijn dan altijd van harte welkom en wie het goede doel wil steunen door te helpen, kan contact opnemen met Dikkie Huiskamp via mail dirkjehuiskamp@hotmail.com of 06-12590724.