Iedereen die op zoek is naar werk, is weer van harte welkom bij de Walk&Talk bijeenkomst van Bibliotheek Noord-Veluwe in Epe. Het onderwerp op 15 januari in Epe is het leerwerktraject Erkend Talent. Nadja Jonkers  van Ocaro geeft de presentatie.

Lukt het maar niet om die leuke baan te vinden, ondanks talent en motivatie? Een tussenstap kan zijn om een stageplaats te zoeken. Ocaro heeft hier zeer positieve ervaringen mee vanuit Erkend Talent. Tijdens de Walk&Talk vertelt Nadja over hun ervaringen over het nut van een stageplaats en geeft ze informatie over hun eigen stageplaatsen.

De opleiding Erkend Talent leidt op voor de functie van Klantcontact medewerker. Met dit erkende MBO3 diploma kun je uiteraard ook vele andere kantoorfuncties vervullen, waarbij klantcontact belangrijk is.

Na de informatie van Ocaro kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Epe en begint om 9.30 uur. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Bibliotheek Epe is te vinden aan Stationsstraat 16, 8161CR Epe.

Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.