Avond vissen

Er kan weer 3 avonden gevist worden. Op 30 juli, 6 en 7 augustus is ’t Smallert daarvoor geopend van 17.00 tot 21.30 uur. Er zijn iedere avond 3 vijvers beschikbaar. Via deze link kun je zien welke vijvers dat zijn.

Op vijver 2 zetten we, zolang de voorraad strekt, naast zalmforellen ook mooie goudforellen uit. Weer eens wat anders…

Binnendienstvacature vakantiekracht

De binnendienst van ’t Smallert is op zoek naar leuke collega’s. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit verkoop- en barwerkzaamheden. Veel klantcontact en daardoor ook gezelligheid. Bij drukte moeten de handjes flink uit de mouwen maar het gros van de werkzaamheden is voor 18.00 uur afgerond. Leeftijd vanaf 16 jaar. Lijkt je dit leuk? Mail je sollicitatie naar karin@smallert.nl.

Buitendienstvacature vakantiekracht

Daarnaast kunnen ze in de buitendienst ook in de weekenden en vakanties nog helpende handen gebruiken. Dus zoek je nog een leuk vakantiebaantje? Die hebben wij voor je!

Binnendienstvacature parttime jaarrond

Voor de binnendienst zoeken we ook iemand die jaarrond in een parttime baan onze sociale media en website bijhoudt en meewerkt op de voorgrond met horeca- en verkoopwerkzaamheden. Dit kan eventueel ook grotendeels (maar niet alles) onder schooltijd van schoolgaande kinderen. Iets voor jou? Laat van je horen via karin@smallert.nl.