Vacature:

Onze jongens van de buitendienst zoeken versterking! Een collega die net als hen een voorliefde voor vissen heeft. Iemand die graag buiten is en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Zodat ze samen met hun nieuwe collega ervoor kunnen zorgen dat ons park er netjes bij ligt, de vissen goed verzorgd worden en de vissers met raad en daad bijgestaan worden. We zoeken zowel vakantiekrachten als een medewerker voor een fulltime baan. Ken of ben je zo iemand? Kom maar door met die sollicitatie via info@smallert.nl!

Vispakketten:

Op Goede Vrijdag, 2 april, doen we tussen 16.00 en 17.30 uur weer een bezorgronde in de gemeente Epe. Bestel voor woensdag 31 maart 15.00 uur via bestelling@smallert.nl je fijne Smallertvisjes en geniet in het Paasweekend van heerlijke Emster vis! Nieuw dit keer zijn het verspakket en het palingpakket. In het verspakket vind je vacuüm verpakte verse vis die je in de oven, de pan of op de barbecue klaar kunt maken. Verse vis heeft een kortere houdbaarheidsdatum maar is heel goed in te vriezen. Zo heb je altijd een goed stuk verse vis in huis! In het palingpakket zit gewoon voor € 25 aan goed gerookte paling. Niks meer aan toe te voegen.
Verspakket: € 25
Hele forellen, forelfilet, zalmforelfilet, viskruiden.
Palingpakket: € 25
Gerookte, hele paling.
Vitamine D-pakket: € 25
Koud gerookte zalmforelfilet, gerookte forelfilet, gerookte zalmforelfilet met Veluwse kruiden, gerookte palingfilet, borrelsalade, toastjes en crackers.
OMEGA 3-pakket: € 25
Verse (zalm)forelfilet, gerookte zalmforelfilet, koud gerookte zalmforelfilet, gerookte paling.
Veluws borrelpakket: € 25
Gerookte forel- en zalmforelfilet, borrelsalade, toastjes, crackers, Veluwse Schavuyt speciaalbiertjes.

XXL Vissen:

Voor het XXL weekend dat we in het Paasweekend op vijver 2 houden in het lopen de inschrijvingen gestaag door. De maandagochtend is op enkele plekken na al volgereserveerd. Wil je meedoen met het XXL vissen dan adviseren we je niet te lang meer te wachten met reserveren. Meer info vind je via deze link.

Wil je komende week nog iets leuks doen met je kinderen? In de webshop van onze kaarsenmakerij vind je een superleuke DIY kaarsenkit waarmee je zelf thuis kaarsen kunt maken! We verzenden dagelijks maar afhalen kan natuurlijk ook. Onze kaarsencadeaushop is dagelijks op afspraak geopend.