Zaterdagmiddag 4 januari 2020 was de nieuwjaarsreceptie van S.V. Vaassen. Voorafgaand werd er een mixtoernooi georganiseerd voor jong en oud. De kantine was tot aan de nok toe gevuld. Een prachtige opkomst!
Voorzitter Ben Meuleman sprak de aanwezigen toe. Zijn speech bestond uit een oproep voor samenwerken en verbinden. Hij prees de voorzitter van VIOS voor zijn geweldige toespraak en haalde een aantal punten van deze toespraak naar voren. Om vervolgens te anticiperen op een samenwerking tussen de 3 Vaassense voetbalclubs.
Zijn zorg is het bestaansrecht van de 3 separate clubs. Samenwerking is volgens hem een must en hij sprak de wens uit dat er een commissie gevormd gaat worden die dit gaat onderzoeken.

De hoofdsponsors werden nog even bedankt met een bosje bloemen en de club van 100 voor het financieren en cadeau geven van het pannaveld met betrekking tot het jubileum.
De rest van de toespraak stond in het teken van het jubileum waarin hij eenieder uitnodigde om het eeuwfeest te vieren. Het laatste puzzelstuk van de kalender werd afgenomen en er werd afgeteld naar het feestelijke moment. 5 4 3 2 1 …. Het clubhuis werd gevuld met confetti en het nieuwe jubileumlogo werd gepresenteerd.

S.V. Vaassen is een club midden in de samenleving die goede doelen wil ondersteunen. De cheque van het Charity Fund viel ten deel aan het UMC Kinderziekenhuis. Selectiespeler en dokter Raymond Stegeman nam de cheque in ontvangst. Raymond en zijn collega’s onderzoeken bij ongeborenen de hartfuncties middels MRI-scans. Hier is veel geld voor nodig. We verzoeken derhalve een ieder te doneren voor dit goede doel.
https://vriendenumcutrecht-wkz.nl/doneer/

De voorzitter eindigde zijn speech door een ieder veel voetbalplezier, veel geluk maar vooral, een goede gezondheid te wensen. Die is onbetaalbaar en het allerbelangrijkst. Lang leve de club!