Shantykoor Kantje boord heeft maandag 7 januari haar nieuwjaarsbijeenkomst gehouden in gebouw De Kouwenaar. Na het genot van een Chinees buffet konden de aanwezige koorleden en hun partners genieten van allerhande activiteiten die door de leden zelf op touw waren gezet.

Traditioneel werd er een quiz gespeeld, en diverse leden brachten in verschillende samenstellingen muzikale klanken ten gehore die (ook al traditioneel) afwijken van het normale repertoire. Eén van de hoogtepunten was dit jaar de sketch rondom een ‘Escort Service‘, die zou bestaan uit de (uitsluitend mannelijke) koorleden. De telefoniste van de service werd gedurende de act druk gebeld. Zij adviseerde de zogenaamd bellende dames bij het maken van hun keuze uit de ‘beschikbare’ mannen. Voor iedere dame was wel een passende man te vinden.

Er werd ook gesproken van een website waarop de heren aan de hand van hun ‘specialiteiten’ en ‘prestaties’ aan de dames werden gepresenteerd. De lachspieren hebben tijdens deze sketch het nodige te verduren gehad! Een ander hoogtepunt was de aankondiging dat de nieuwe website gereed is. Dit keer ging het uiteraard om de normale website van het koor. Deze nieuwe site is ook zeker de moeite van het bekijken waard. Bent u nieuwsgierig? Kijk dan op www.kantjeboord.nl.