Vanaf 1 mei 2021 mag Judith Hellema-Juurlink zich de nieuwe regiomanager noemen van Go-kids Veluwe & Stedendriehoek. Go-kids is hét platform waarop je moet kijken wanneer je op zoek bent naar de leukste uitjes in de regio.

Vanuit haar jarenlange ervaring weet zij als geen ander waar zich de leukste uitjes bevinden. Of je nou op zoek bent naar een dagje uit, een weekendje weg, de hipste winkels of de handigste opvoedingstips, bij Judith van Go-kids kom je het allemaal tegen.

Samen met ondernemingen plaatst zij interessante blogs, mooie foto’s, enthousiaste verhalen, boeiende agenda-items en nog heel veel meer trending nieuws. Dit allemaal met de gedachte dat ouders en grootouders niet meer zelf op zoek hoeven te gaan, maar op het platform alleen nog maar een keuze hoeven te maken tussen al deze leuke uitjes.

De slogan van Go-kids is niet voor niets: “Ontdek de leukste uitjes in je regio!”

Dit met de visie dat kinderen door veel te doen en erop uit te gaan, uitvinden waar ze blij van worden en waar hun talenten liggen.

In de zomer van 2008 is Judith in Gelderland komen wonen. Opgegroeid in Overijssel is zij via een omweg langs de Flevopolder neergestreken in het mooie Vaassen. Samen met haar man en 4 jonge kinderen is zij in de omgeving bekend geworden als een sportieve en actieve dame die weet wat belangrijk is in het leven. Namelijk genieten met en van je geliefden, door samen waardevolle herinneringen op te bouwen.

Met haar eigen coachingspraktijk Opvoedkrachtig, helpt zij kinderen en gezinnen hun eigen kracht te gebruiken om een gelukkig en ontspannen leven te leiden. Samen activiteiten ondernemen is volgens Judith één van de belangrijkste pijlers om een hechte band met elkaar aan te gaan. Als je een goede band hebt, voelen je kinderen zich geliefd en ontwikkelen ze zich beter.

De uitjes die te vinden zijn op het platform van Go-kids zijn daar zeer geschikt voor. Leuke dingen ondernemen met je kind geeft je de gelegenheid om met volle aandacht er voor elkaar te zijn. Tijd om samen lol te maken, mooie gesprekken te voeren en samen mooie herinneringen op te bouwen.

De functie van regiomanager van Go-kids is een mooie aanvulling op haar persoonlijke missie om onze kinderen de wereld elke dag een beetje mooier te laten ervaren. Het ultieme doel is voor Judith een gelukkig leven leiden. Voor haar zelf, maar ook voor alle kinderen. Hiervoor zal een kind zelfstandig, zelfverzekerd en zelfbewust moeten zijn en ook over het nodige zelfrespect moeten beschikken.

Judith definieert geluk als een prettig gevoel, een staat waarin je bent. Volgens haar kom je tot geluk door voldoende zelfvertrouwen op te bouwen, over voldoende zelfkennis en zelfbewustzijn te beschikken. Daarnaast te werken aan sociale competenties en het opbouwen van voldoende kennis over de verschillen van andere mensen in de maatschappij en dat te leren accepteren (men mag anders zijn).
Maar als allerbelangrijkste geeft zij aan dat een goede hechting met de opvoeder de grootste factor is om het geluksgevoel te ervaren. En om dat te bereiken zijn samen uitjes ondernemen met je kind een mooie kans.

Helaas zijn het regelmatig bezoeken van musea en attractieparken niet voor iedereen financieel mogelijk, daarom worden er op het platform van Go-kids ook gratis uitjes en activiteiten aangeboden. Zowel op recreatief, sportief, cultureel als natuuraanbod.

Go-kids is er voor iedereen. Want ook de ondernemers worden in deze zware tijden geholpen. Kleine ondernemingen kunnen meeliften met de duizenden bezoekersaantallen van de website en social media, maar ook de grote aanbieders zijn op het platform eerder zichtbaar op beslissingsmomenten. Ondernemers worden geholpen door het plaatsen van een uitgebreide online bestemmingspagina en het regelmatige promoten van activiteiten en acties en hebben zo dus een hogere vindbaarheid.

Als regiomanager brengt Judith met Go-kids met een regionaal aanbod, maar landelijk bereik, op een betekenisvolle manier vraag en aanbod samen op een uitgebreid platform voor de leukste uitjes.
Dit met de visie dat kinderen door vooral veel te doen en erop uit te gaan, uitvinden waar ze blij van worden en waar hun talenten liggen. Zodat onze kinderen de wereld elke dag een beetje mooier ervaren.