fotobeeld: Astrid Ufkes: On the way; digitale fotografie

In de afgelopen weken is het interieur van de kunstkamer geheel veranderd. In de nieuwe opzet heeft elke deelnemende kunstenaar nu een eigen ruimte gekregen voor presentatie van zijn/haar kunstwerken. In de kunstkamer zijn nu aparte units aanwezig. De deelnemende kunstenaar is zelf verantwoordelijk voor de inhoud van zijn/haar unit.

Bezoekers kunnen extra informatie vinden in kunstboeken, informatiemappen, flyers en visitekaartjes. Van een aantal kunstenaars is tevens niet-ingelijst werk aanwezig in kijkmappen. Tevens zijn in stock veel kunstwerken te bekijken. De afgelopen jaren heeft Kunstkamer Vaassen talrijke exposities gehouden met  afwisselende thema’s. In dit nieuwe jaar is echter gekozen voor een nieuwe opzet. Op deze manier kan elke kunstenaar nu goed gepresenteerd worden.

Op een speciale monitor wordt met cd-roms extra kunstinformatie gegeven. Op de website van de kunstkamer is eveneens een goed overzicht aanwezig.

Vanaf zaterdagmiddag  3 april as. is de kunstkamer weer geopend voor bezoekers. Openingstijden: 13.00-16.00 uur. (periode april-oktober 2021)

In verband met de coronaproblematiek is het gebruik van een mondkapje, een afstand van 1,5 meter en het gebruik van handgel verplicht.

Tijdens de openingstijden van 13.00-16.00 uur (elke zaterdagmiddag van april t/m oktober) kunnen slechts vier bezoekers tegelijk de kunstkamer bezoeken. Men kan ook doordeweeks op bezoek komen. (via een telefonische afspraak)

.

“Wij nodigen de kunstliefhebbers uit Vaassen en de regio graag uit om in 2021 een bezoek te brengen aan Kunstkamer Vaassen”.

Adres: Kunstkamer Vaassen, ingang Torenstraat (t.o. woning nr. 35) Het is een wit hoekpand op de kruising van het vernieuwde ter Heerdtspad (nr.14) en de Torenstraat. (centrum van Vaassen)

Informatie is mogelijk via onze website: www.kunstkamer-vaassen.blogspot.com

T 0578-617989 E kunstkamervaassen@blogspot.com