Ruif Ballooning uit Vaassen is erin geslaagd om een sponsor te vinden voor meerdere jaren wat resulteerde in een gloednieuwe luchtballon.

Afgelopen woensdag 29 Juli 2020 was het na enige stagnatie door het Corona virus dan eindelijk zover. De officiële ingebruikname met rituelen van zoals nu al gezegd wordt, “de Beukballon”. Het is een Z-160 van Cameron Balloons uit Bristol Engeland. Na deze rituelen die horen bij de ingebruikname van nieuwe ballonnen was het weer zo goed dat de sponsor Martin van de Berg samen met zijn vrouw Karin, vader en zoon Ben en Dennis Casteel en fotograve Cissy het luchtruim kozen om vervolgens in Wilp Achterhoek te landen. Een bijzonder mooie ballon met een sjieke uitstraling en levensgrote reclame-uiting van de Beuk Werkbanken. De eigenaar van de Beuk Werkbanken (Martin), die zich voornamelijk richt op het inrichten van scholen en bedrijven. Martin tevens eigenaar van Technische handelsonderneming Wassink en Vervoort, zag dit als een grote uitdaging om zijn bedrijf op deze bijzondere manier te promoten.

Ben en Martin zijn al jaren goede bekenden van elkaar, onder andere door het carnaval en zijn zoon Dennis die werkzaam is bij de Beuk als werkvoorbereider. Ben is al 25 jaar Piloot en heeft voor diverse ballonbedrijven vaarten uitgevoerd. Ruim 11 jaar is Ben nu eigenaar van Ruif Ballooning. Mede door aansporing van Martin en Ben heeft Dennis de draad weer opgepakt om het fel begeerde papiertje voor piloot ook in handen te krijgen.

Deze week hebben we al een tweede vaart mogen maken met de PH-VRB(“de Beukballon”) en het vaart fantastisch!

Mocht u ook mee willen varen in deze nieuwe ballon of in een van onze andere ballonnen neem dan contact op met: info@ruifballooning.nl of bel: 0578-575799 of Mob: 06- 53932519

Foto’s: Cissy