Een nieuwe vereniging starten in deze tijd lijkt ons niet makkelijk. Vaassen Actief ging op onderzoek uit

Komt de nieuwe Raymond van Barneveld straks uit Vaassen? D.V. Vaassen opent binnenkort de deuren voor nieuw talent! Van jong tot oud, man of vrouw, ervaren of beginnend? Iedereen is welkom!

In het clubgebouw van voetbalvereniging S.V. Vaassen wordt er hard gewerkt aan een mooie dartruimte. De wedstrijdborden hangen, de tekeningen liggen klaar. Alles staat klaar om aan de slag te gaan zodra de huidige maatregelen dit weer toelaten.

Richard van Ingen en Johan Bosch vertellen ons alles over de nieuwe dart vereniging. Beide mannen zijn fanatiek darter en hebben een belangrijke rol in het ontstaan van de vereniging. Voorheen dartte de mannen in het clubhuis op de Oosterhof. Wegens corona moesten de deuren sluiten, het zag er niet naar uit dat deze nog weer open gingen. Opzoek naar een nieuwe locatie dus! Na een goed gesprek op de zaterdagmarkt ging er een balletje rollen. Het bestuur van S.V. Vaassen stond er voor open om de dartclub met open armen te ontvangen in hun clubgebouw.

Met de leden die er al waren gingen de mannen aan de slag, er werden tekeningen gemaakt en logo’s ontworpen. Binnen no time werd de basis voor de dartbaan opgebouwd. De programma’s liggen klaar. D.V. Vaassen heeft op dit moment al twee wedstrijd team’s bestaande uit 15 darters, het 3e team wordt samengesteld. Op donderdagavond zijn er gezellige trainingsavonden voor darters die geen wedstrijden spelen.

De dartclub heeft mede dankzij de hulp van vele sponsoren in een korte tijd alles klaar kunnen maken. Zij zijn deze sponsoren dan ook meer dan dankbaar.

Wil je nou zelf lid worden van de dartclub? Aanmelden kan straks via de vernieuwde website van S.V. Vaassen, deze wordt nog gebouwd. Liever niet wachten? Stuur een mailtje naar dvvaassen@gmail.com en meld je alvast aan!