Wat is er mooier dan de krachten te bundelen en samen met nieuwe diensten te komen om kinderen een leuke dag te bezorgen? Het antwoord op deze vraag is natuurlijk: niets! Daarom hebben Ard Westerink van De Koperen Ezel uit Emst en Anniek Stoker van De Koekoek uit Vaassen samen een nieuw arrangement bedacht dat beide organisaties kunnen toevoegen aan hun aanbod van kinderfeestjes.

Het nieuwe kinderfeestje is een combinatie van lekker bezig zijn, spelen, de natuur, ontspannen, plezier maken en lekker eten. Het arrangement bestaat kortweg uit drie onderdelen, te weten: een bezoek aan De Koperen Ezel, zwemmen bij De Koekoek en samen lekker eten bij één van beide locaties.

Het bezoek aan de Koperen Ezel bestaat uit vrij spelen in de binnen- en buitenspeeltuin en kinderboerderij van De Koperen Ezel, het borstelen en berijden van de ezels, drinken met wat lekkers, een cadeautje voor de jarige en natuurlijk een echt ezelrijbewijs. Voor de begeleiders van het feestje staat er twee keer een heerlijk kopje koffie of thee klaar.

Bij De Koekoek kunnen de feestgangers naar hartenlust zwemmen, bij mooi weer heerlijk spelen in het SprayPark en gebruikmaken van alle andere faciliteiten in het zwembad en op het buitenterrein. Ook hier krijgen ze onbeperkt ranja te drinken.Het eten bestaat uit een lekker frietje met saus, een snack en een lekker ijsje. Dit eten kan zowel bij De Koperen Ezel als bij De Koekoek worden besteld.

De prijs van dit arrangement is € 13,50 voor kinderen en € 8,25 voor de begeleiders. Het kinderfeestje kan bij beide locaties worden geboekt en de volgorde van de activiteiten kan helemaal naar eigen wens worden ingevuld.

kijk voor meer informatie op www.dekoperenezel.nl of www.dekoekoek.nl.