Epe

Uit onderzoek is gebleken dat kinderen buiten spelen leuk vinden, hun probleemoplossend vermogen vergroot, kinderen lichamelijk gezonder worden, hun motoriek verbetert en sociaal vaardiger worden.

KOM Kinderopvang start daarom na de zomervakantie met De Buiten BSO! De Buiten BSO is een BSO voor kinderen van 4-13 jaar. Bij KOM staat Groen, bewegen, beleven, natuur en gezond centraal.

KOM gelooft dat een positieve ontwikkeling van een kind een logisch gevolg is van onbevangen plezier hebben. Om dit te bereiken wordt er dagelijks veel buiten gespeeld en gaan de kinderen vaak de natuur in.

Bij De Buiten BSO zijn uitdagende buitenruimtes voor elke leeftijd, twee ruime binnenruimtes met atelier en speelzaal en voor 8 plus kinderen een eigen BSO honk. Ook de vakantie BSO vindt plaats in Epe: dan is er een aantrekkelijk programma en trekken ze er veel op uit.

Voor meer informatie over deze BSO kunt u komen kijken tijdens de OPEN INLOOP. Deze open inloop is op maandag 3, dinsdag 4 en woensdag 5 september 2018 van 16.30 uur tot 18.15 uur aan Oude Wisselseweg 35 Epe. Of bel KOM op telefoonnummer 0578 – 56 99 60.

https://www.komkinderopvang.nl/

Foto: iStock