Zaterdagavond 2 oktober geeft het Vaassens Fanfare Corps een najaarsconcert in Dorpscentrum De Wieken in Vaassen.

Momenteel zijn het jeugdorkest, de slagwerkgroep en het A-orkest volop aan het repeteren om een mooi programma voor u neer te zetten.  Het Jeugdorkest staat onder leiding van Annemieke Meijer en zal in een gevarieerd programma laten horen wat ze al kunnen. De slagwerkgroep, onder leiding van Mark Rorije, zal onder andere Kaleidoscope, Back to Collins en Three Amigos ten gehore brengen.

Het A-orkest, onder leiding van Patrick Dieperink, zal u onder andere laten genieten van de muziekstukken Flower Power en Italian Fantasy.

We hopen u allen te ontmoeten op zaterdagavond 2 oktober in Dorpscentrum De Wieken in Vaassen. Het concert vangt aan om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Bij binnenkomst krijgt u tevens een tegoedbon voor een gratis kopje koffie of thee in de pauze van het concert. Om toegang te krijgen tot het concert zal het publiek zijn/haar coronapas moeten laten zien. Dit betekent een negatieve testuitslag of u bent volledig gevaccineerd. Daarnaast zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus op de avond zelf geldt, vol = vol. Het is mogelijk om vooraf plaatsen te reserveren via secretariaat@vaassensfanfare.nl