Op zaterdag 9 november heeft accordeonvereniging Kunst Na Arbeid uit Epe haar Najaarsconcert in het Dorpshuis” De Hezebrink” in Emst verzorgd.

Belangstellenden en donateurs genoten van een avond met zeer gevarieerde muziek.

Het Recreanten- en het A-orkest staan allebei onder leiding van de nieuwe dirigent Leo van Lierop. Het A-orkest beet het spits af op dit concert  met het nummer Pavane en speelde vervolgens de Sinfonische Suite.

Na een changement  speelde het Recreantenorkest twee nummers, de tango “Villosa”en de Märchen-Sinfonietta.

Voor de pauze werden 2 leden uit het A-orkest gehuldigd namelijk Jannie Nitert en Elly Leusink. Jannie Nitert is 50 jaar lid van KNA. Zij speelt in de 2e stem en komt heel trouw op de woensdagavond spelen bij de vereniging. Elly Leusink is 60 jaar lid. Zij speelt in de 1e stem en als er een solopartij in een muzieknummer verwerkt is dan wordt deze gespeeld door Elly. Zij is ook elke woensdagavond van de partij bij de vereniging. KNA hoopt dat beide trouwe leden nog vele jaren mogen spelen bij de vereniging.

Met een mooie speech bedankte de voorzitster van KNA beide jubilarissen en overhandigde hen de bijbehorende oorkonde van de Novam, een attentie van de vereniging en een mooi boeket.

Na de pauze startte het Recrantenorkest, zij speelden Elvis Selection, Barocco, Summertime en het afsluitende nummer De Wielewaal. Na weer een changement speelde het A-orkest het laatste deel van de avond Andantino, Alcazar en een selectie uit de bekende film ”The Godfather”. Ter  afsluiting speelden beide orkesten samen  de Gabriella’s Song, het bekende nummer van de film “As It Is in Heaven”. Kunst Na Arbeid kan terugzien op een zeer geslaagd najaarsconcert, het was een mooie muzikale avond waarvan wederom heel veel mensen hebben genoten.

Van de redactie: Later deze week volg nog een bericht met concertopnames