Muziekavond My Beat voor  jonge mantelzorgers.

door | feb 1, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Lijkt het jou leuk om muziek te maken op je eigen smartphone, eens lekker te drummen of een keer live te beatboxen? Dan is dit je kans.

Het Cultuurplein en het Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe en de Kap hebben de handen in een geslagen om een leuke avond te organiseren voor jonge mantelzorgers van 6 t/m 16 jaar. Naast het maken van muziek gaan we ook lekkere hapjes met elkaar maken en eten.

Veel jongeren maken het mee; er is bij hen thuis iemand langdurig ziek. Bijvoorbeeld vanwege een lichamelijke of psychische ziekte, een handicap of een ernstige verslaving. Dat kan de vader of moeder zijn, maar ook een broer of zus of een ander familielid, zoals opa of oma.

Bij 1 op de 4 jongeren is dit het geval. We noemen deze jongeren ook wel jonge mantelzorgers. Voor deze jongeren is het belangrijk dat ze ter ontspanning leuke dingen doen en dat ze kunnen praten over hun zorgen.  Het steunpunt mantelzorg en de Kap organiseren leuke avonden voor deze jongeren in de Gemeente Epe en Apeldoorn.

Op vrijdag 9 februari wordt er weer een Jouw Avond voor jonge mantelzorgers uit de Gemeente Epe in de leeftijd van 6-16 jaar georganiseerd.

Geef je snel op voor deze gezellige gratis avond. Eerst samen hapjes maken en daarna muziek maken.

De avond is op vrijdag 9 februari en begint om 17.30 uur en zal  eindigen om 20.00 uur. De locatie is Triton gebouw, Jasmijnstraat 36 in Vaassen.

Informatie en/of aanmelden kan tot 8 februari door een mail te sturen naar Gerrita Elskamp g.elskamp@koppelswoe.nl of via een pb op facebookpagina “Jonge Mantelzorgers Epe” of stuur een WhatsApp 06 – 51942209

Bellen kan ook: 0578 – 676767 Koppel-Swoe Epe

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: