Museum Vaassen historie in Bloemfontein

door | mrt 18, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Komt u oorspronkelijk uit Vaassen? Bent u nieuwsgierig naar de Dorpsstraat van toen? In het wijksteunpunt Bloemfontein wordt op 3 april een film vertoond door het Museum Vaassen Historie. Iedereen die deze film graag wil zien is van harte welkom van 10.30 tot 11.30 uur.

Wandelen in de Dorpsstraat is het onderwerp waarover verteld zal worden in deze bijeenkomst in het wijksteunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Deskundigen van het Museum Vaassen Historie komen om te vertellen en laten filmbeelden zien. Aan de hand van deze beelden nemen we een kijkje in de Dorpsstraat van toen…….

Heeft u herinneringen aan Vaassen vroeger tijden of misschien juist helemaal niet, dan zult u op deze ochtend genieten van het herbeleven van de geschiedenis van de Dorpsstraat.

De ochtend begint om half 11 (tot ca half 12). De toegang is gratis, voor koffie of thee vragen we een kleine bijdrage.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij: Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra.  Telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe  tussen 8.30- 12.30 uur op nummer 0578-676767 of op dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118. Via mail l.seinstra@koppelswoe.nl .

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: