Een zeer geslaagd eerder bezoek dit jaar, was reden te over om opnieuw de mensen van het Museum te vragen een presentatie te verzorgen in Wijksteunpunt Bloemfontein. Dit keer is het onderwerp: “Het huishouden in de jaren ’50 en ‘60”.

Kent u ze nog? Het snijbonenmolentje of de ouderwetse handkoffiemolen? Voor veel mensen zal het herkenning oproepen en we hopen dan ook dat de bezoekers ook hun verhalen zullen vertellen.

      

Het museum brengt verschillende attributen mee, maar ook foto’s of dia’s, dus het wordt nog een verrassing wat we gaan zien. Dat het een feest van herkenning zal zijn, is zeker.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 18 September en wordt georganiseerd door Linda Seinstra (Koppel-Swoe, Wijksteunpunt Bloemfontein) en Désiree Damsté (geheugenfitness Vaassen). Het begint om 10.00 uur en de toegang is gratis. Wel vragen we een kleine bijdrage van €0,50 voor een kopje koffie of thee. U bent allen van harte welkom.

 Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij: Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra.  Telefonisch bereikbaar tussen 8.30- 12.30 uur op nummer 0578-676767 of op dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118. Via mail l.seinstra@koppelswoe.nl .

Kijk ook op www.swo-epe.nl