De Vaassense Nathasja Schadron heeft haar levensverhaal uitgebracht in het boek ’Morgen zal het vrede zijn’. Wij gingen bij Nathasja langs om meer over haar bijzondere verhaal te horen.

‘’Op 17 april 1945 wordt Vaassen, waar Nathasja 26 jaar later ter wereld komt, na vijf lange oorlogsjaren bevrijd van het naziregime. Terwijl daar de herwonnen vrijheid wordt gevierd, wordt op dat moment aan de andere kant van het land, in de duinen bij Bloemendaal, een jonge vrouwelijke verzetsstrijder gefusilleerd.

De levens van Nathasja en de jonge verzetsstrijdster lijken op miraculeuze wijze met elkaar te zijn verbonden. Een dappere en diepgaande zoektocht naar waarheid, geluk en liefde brengt hun levenslijnen samen op een winterse dag in 2019.

‘Morgen zal het vrede zijn’ is een ontroerende, meeslepende en inspirerende autobiografie waarbij de schrijver een opeenstapeling van mystieke ervaringen meemaakt die haar kijk op het leven voorgoed verandert.

‘Wat als je hier eerder was en je herinnert je zoveel details dat je lijkt te weten wie je was? ‘Morgen zal het vrede zijn’ vertelt een huiveringwekkend waargebeurd verhaal dat ontroert en je kippenvel bezorgt.’ Geert Kimpen’’ – Bron Morgen zal het Vrede zijn

Voor meer informatie over het boek, zie: https://www.nathasja-schadron.nl/boek/Boek

Bekijk het interview via de video: