Mooi Wark komt naar Emst

door | jan 18, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

De kroegentocht van de formatie ‘Mooi Wark’ vindt deze winter weer plaats. Deze keer onder de naam “ROEG in de KROEG” !!

Deze editie komen de ruige mannen uit Drenthe zaterdag 3 maart a.s. ook naar Emst en wel naar De Musketiers aan de Hoofdweg waar ze in het vroegere Blue Sky er een groot feest van gaan maken.

De band is opgericht in Drenthe en wel in 1992 en bestaat uit Bert Koops ( leadzang en gitaar ), William Bossong ( basgitaar ), Arnold Kuik ( gitaar ) en Dennis Hendriks ( drum ).

Bij de optredens van Mooi Wark draait het vooral om improvisatie en interactie met het publiek, hierdoor is elk optreden anders. Het repertoire tijdens optredens bestaat vaak uit veel vrolijke nummers, meestal rock-‘n-roll. Eén van de bekendste nummers is uiteraard “In de blote kont”.

Eigenaar Harrie Kuiper van restaurant en partycentrum “De Musketiers” is maar wat ingenomen dat het hem gelukt is deze populaire band naar Emst te krijgen onder de noemer van “ROEG in de KROEG’.

De bandleden van “Mooi Wark” hebben dit in het leven geroepen voor wat kleinschalige optredens. We mogen maximaal aan 350 personen een kaartje verkopen. Gezelligheid staat dus voorop. We denken dat deze 350 kaartjes snel uitverkocht zullen zijn. De voorverkoop is inmiddels gestart. Tot 1 februari kost een kaartje € 12,50 en daarna € 15,- en vol is vol. Iedere woensdag en vrijdag vanaf 18.15 uur zijn de deuren van het vroegere Blue Sky geopend voor het kopen van een toegangsbewijs. Verder tijdens de openingsuren van restaurant “De Musketiers”, zegt Kuiper.

Zaterdag 3 maart gaan de deuren open om 20.00 uur en het optreden van “Mooi Wark” begint om 22.00 uur.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: