Minioren SG Octopus-ZVV stijgen boven zichzelf uit tijdens Gelderse Minioren Finales.

door | jun 18, 2024 | Nieuws

Foto: eigen foto ZVV

 

Vaassen – Vijf top-tien-noteringen en 39 verbeteringen van persoonlijke records! Dat was het resultaat van twee dagen hard zwemmen in de Koekoek, Vaassen. Twaalf van de jongste zwemmers van de club hadden zich geplaatst voor de Gelderse Minioren Finales. Hier mochten alleen de snelste 24 zwemmers van Gelderland aan meedoen! Mogen starten is dus al een prestatie. In totaal mochten de zwemmers van Octopus-ZVV 44 keer het water induiken.

Met de nodige wedstrijdspanning werd er uitgekeken naar deze wedstrijd. De Gelderse Minioren Finales werden gezwommen in de Koekoek, een thuiswedstrijd voor de zwemmers uit Vaassen. Voor veel zwemmers was het de eerste keer dat er met elektronische tijdwaarneming gezwommen werd, net als tijdens de Olympische Spelen.

Iedereen liet zien dat ze deze spanning goed om konden zetten in prestaties. Alle zwemmers verbeterden zich namelijk op een of meerdere afstanden. De oudste meisjes (11/12 jaar) sprongen er bijzonder uit. Annelinde, Tessa en Iris zwommen een pittig programma met zes individuele afstanden en behaalden allemaal zes persoonlijke records.

Ondanks de stevige concurrentie zwommen Bram, Lara en Toby de top tien binnen op de 50 meter vlinder. Dat belooft wat voor volgend jaar!

Suus, Annelinde, Iris, Lotte, Tessa, Lara, Esmee, Tim, Duuk, Ruben, Toby en Bram hebben allemaal laten zien wat ze waard zijn! Dit is de kroon op een mooi zwemseizoen.

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: