Mindfulness cursus in Wijkcentrum Bloemfontein in Vaassen

door | mrt 11, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Op 23 maart beginnen we weer met een Mindfulness cursus. Deze cursus bestaat uit 8 lessen van een uur. Het is de bedoeling dat je thuis wel wat oefent.

In de lessen leer je niet alleen de oefeningen, maar ook hoe het werkt en wat je er uiteindelijk mee kunt bereiken. Dus zit je hoofd vol, kun je maar niet echt tot rust komen en malen je gedachten, dan is deze cursus echt effectief.

Mindfulness komt oorspronkelijk uit het Boeddhisme, maar is enkele decennia als een westerse niet-religieuze methode verder ontwikkeld. Het werkt kalmerend en daardoor heb je meer energie.

De lessen worden gegeven op vrijdagmiddagen van half vier tot half vijf in Wijkcentrum Bloemfontein in Vaassen.  De kosten zijn €45, — voor de 8 lessen. Aan het eind van de cursus ontvang je de oefeningen op schrift, zodat je ze thuis kunt blijven doen. Omdat de hele cursus één geheel vormt, is hiervoor geen proefles mogelijk.

Het is fijn als je je opgeeft, maar je kunt ook op 23 maart gewoon binnen komen lopen. Het maximaal aantal deelnemers is 12. (op 6 april, 4 mei en 18 mei is er geen les, daardoor is de einddatum op 1 juni)

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: