Mike Peterson, bekend van ‘Bloed, zweet en tranen’ op SBS6 is vanavond op de Hollandse Avond van De Rossumdaerpers de vervanger voor de zieke Ferry de Lits. Eerder moest de club al laten weten dat Danny de Munk de plaats overneemt van Xander de Buisonje.

De griepgolf die Nederland heeft bereikt, heeft dus ook zijn gevolgen voor het programma der Rossumdaerpers. Mike Peterson zit daardoor in het voorprogramma van Danny de Munk. Peterson mag zich met trots al jaren één van de meest geboekte artiesten van Nederland noemen. Met ontelbare optredens op bedrijfsfeesten, maar ook in cafés en feesttenten heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend.

In 2015 deed de zanger mee aan het SBS-programma ‘Bloed, zweet en tranen’, waar hij uiteindelijk in de finale een derde plaats behaalde. Hierdoor kreeg hij landelijke bekendheid en mocht zelfs vijf avonden schitteren in de Amsterdam Arena tijdens de halftime show van de Toppers in Concert. Met zijn single ‘Ik kan zo niet verder’ werd hij genomineerd voor een Buma Award en ‘Altijd bij jou zijn’ wat hij in 2016 met Yes-R heeft uitgebracht, resulteerde zelfs in een nummer één hit.