Messagedienst met Sign in Vaassense Dorpskerk

door | aug 24, 2023 | Nieuws


Op zondag 3 september ben je om 19.00 uur weer welkom in de Vaassense Dorpskerk voor een MessAge-dienst. Deze laagdrempelige dienst voor jong en oud heet als thema “Thuiskomen”. Marrit Bassa uit Heerde gaat voor en gospelkoor Sign uit Epe verleent medewerking aan de dienst. Hun band zal bovendien de samenzang begeleiden.

Na haar studie theologie in Utrecht heeft Marrit Bassa eerst een tijdje aan de universiteit gewerkt. Daarna werd ze in 2012 projectmedewerker bij de Raad van Kerken in Amersfoort en was ze 10 jaar predikant in een kleine gemeente. Sinds september 2022 is zij predikant van de Ontmoetingskerk in Heerde. Het vieren en het nadenken over de vorm en inhoud van een kerkdienst is één van de dingen die ze het liefst doet, omdat in het vieren op zondag het leven van de gemeente bij elkaar komt.

Zowel Remco als het Eper koor Sign zijn in deze omgeving erg bekend. Ze werken regelmatig mee aan kerkdiensten in de regio en kwamen ook regelmatig in de Dorpskerk. Remco is onder meer bekend van diverse EO-programma’s waar hij aan mee heeft gewerkt en natuurlijk van zijn grote aantal Cd’s die hij heeft uitgebracht.

Zoals gewoonlijk staat voorafgaand aan de dienst de koffie/thee vanaf 18.30 uur voor jullie klaar. Er zal onder meer worden gecollecteerd voor de onkosten van de dienst zelf. Je bent van harte welkom in de Dorpskerk.

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: