Op zondagavond 31 maart wordt de volgende MessAgedienst in de Dorpskerk gehouden. De dienst begint om 19.00 uur en wordt geleid door ds. Rob Visser. Het thema van de dienst is: “Terugzien, afzien, voorzien en uitzien”. Living Letter uit Wapenveld zal medewerking verlenen aan deze dienst.

Ds. Rob Visser is in Vaassen bekend als voorganger vooral bekend als predikant van de Grote Kerk in Apeldoorn. Op koninginnedag 2009 oogste hij alom bekendheid door de Grote Kerk open te stellen na het tragisch afgelopen bezoek van de koninklijke familie aan Apeldoorn. In 2010 volgde hij zijn roeping door als missionaire predikant naar de nieuwe wijk IJburg in Amsterdam te gaan.

De band Living Letter uit Wapenveld is in 2012 opgericht en brengt in optredens met zang, muziek en enthousiasme de positieve boodschap van geloof, hoop en liefde. Daarmee willen ze als leden van de band laten zien wat hun geloof voor hen betekend. Zoals ze het zelf zeggen: “Wij willen door middel van muziek uitstralen wie onze God is en laten ervaren dat Hij leeft! Hopelijk kan iedereen die onze muziek hoort een stukje van deze levende God ‘lezen’”.

De dienst begint weliswaar om 19.00 uur, maar vanaf 18.30 uur is iedereen al van harte welkom om even wat te drinken. De dienst wordt gehouden in de Dorpskerk aan de Markt in Vaassen. Aan het einde van de dienst wordt een collecte gehouden voor de onkosten van de dienst.