Op zondag 1 november 2020 wordt de volgende MessAgedienst in de Dorpskerk gehouden. Ditmaal onder het label MessAge Young, een dienst die bedoeld is voor kinderen van de lagere schoolleeftijd. De dienst begint daarom om 9.30 uur en wordt geleid door ds. Mark Boersma uit Wapenveld. Het thema van de dienst is: “(Schijn)heilig boontje”. Living Letter uit Wapenveld zal medewerking verlenen aan deze dienst.

Ds. Mark Boersma is in Vaassen meer dan bekend. Hij heeft een tijd in de hervormde gemeente als bijstand in het pastoraat gediend en heeft daarbij vooral het jongerenwerk voor zijn rekening genomen. Zijn hoofdtaak lag echter bij het leger, daar is hij jarenlang predikant geweest en hij heeft zelf ook verschillende uitzendingen van militairen meegemaakt.

De band Living Letters uit Wapenveld is in 2012 opgericht en brengt in optredens met zang, muziek en enthousiasme de positieve boodschap van geloof, hoop en liefde. Daarmee willen ze als leden van de band laten zien wat hun geloof voor hen betekent. Zoals ze het zelf zeggen: “Wij willen door middel van muziek uitstralen wie onze God is en laten ervaren dat Hij leeft! Hopelijk kan iedereen die onze muziek hoort een stukje van deze levende God ‘lezen’”.

De dienst wordt gehouden in de Dorpskerk aan de Markt in Vaassen. Vanwege de coronaregels kunnen er maar een beperkt aantal (30) mensen aanwezig zijn in de Dorpskerk. Mensen moeten zich aanmelden voor de dienst en uiteraard kunnen we niet elk verzoek honoreren. Uiteraard vinden we dat zelf ook jammer, maar het heeft ook een positieve kant. Via de livestream van de kerk kunt u de dienst live meemaken, maar ook achteraf bekijken. De link naar de livestream is te vinden op de  http://www.hervormdvaassen.nl   (De kerkdienst bekijken). Aan het einde van de dienst wordt een collecte gehouden voor de onkosten van de dienst.