Op zondag 18 april 2021 wordt om 09.30 uur een laagdrempelige MessAge-Youngdienst in de Dorpskerk georganiseerd. Voorganger in deze dienst is ds. Van der Leek-Vosmeer. Gospelkoor Seven uit Heerde zal muzikale medewerking verlenen, maar vanwege de coronapandemie niet fysiek in de dienst aanwezig zijn. Het thema van de dienst is: “Hoop”.

Wat zijn we trots op de jongeren en kinderen. Het was voor hen een pittig jaar van thuiswerken, minder contacten en afgelastingen. En het is helaas nog niet voorbij! Schoolklassen in quarantaine, sportwedstrijden met andere teams mogen niet, nog steeds je oma of opa niet kunnen knuffelen. We willen iedereen een hart onder de riem steken en hen hoop voor de toekomst geven. Natuurlijk vergeten we daarbij ook hun ouders niet, die naast hun thuiswerk ook ineens onderwijstaken kregen.

Gospelband Seven zal een aantal nummers via opnames ten gehore brengen. De band bestond oorspronkelijk uit zes leden, die het belangrijk vonden dat God ook een plaats in hun band moest hebben en daardoor kozen ze de naam Seven. De band wil mensen inspireren en motiveren met hun teksten en muziek. Ze willen ermee uitdragen wat geloof voor hen betekent, niet alleen in goede, maar ook in slechte tijden.

Waar normaal ontmoeting ook een belangrijk onderdeel is bij deze diensten, kan hier nu, vanwege de coronapandemie geen invulling aan worden gegeven. Ook kunnen er maar een beperkt aantal mensen in de dienst aanwezig zijn en daarom moet iedereen die naar de kerk wil komen zich tevoren aanmelden via de site van de kerk (www.hervormdvaassen.nl). Kunt u niet fysiek aanwezig zijn, dan kunt u ook via deze site de dienst bekijken via de livestream van de kerk. Deze dienst is ook na de dienst nog enige tijd via de site te bekijken.