Steeds meer woningeigenaren denken na over het verduurzamen van hun woning met bijvoorbeeld isolatie of zonnepanelen. Door energie te besparen houdt u aan het eind van de maand meer geld over én heeft u een comfortabele woning.

De gemeente Epe wil inwoners daarbij ondersteunen met informatie en concrete activiteiten. De gemeente ontving hiervoor geld van het Rijk.

Epe Noord en West

We starten als gemeente met de uitvoering in Epe-Noord en Epe-West. En gaan hier in samenwerking met het Regionale Energieloket verschillende woningtypen (referentiewoningen) bekijken. Met als uitkomst een stappenplan om deze huizen energiezuiniger te maken. Dit stappenplan kunt u straks kosteloos opvragen.

Hoe meldt u zich aan?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Meld uw woning dan aan als referentiewoning. Het Regionaal Energieloket ontvangt uw aanmelding graag uiterlijk 22 maart.

Meer informatie?

Meer informatie vindt u op www.regionaalenergieloket.nl/epe. Voor eventuele vragen kunt u ook contact opnemen met het Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of telefonisch via 088 525 4110.