Meisje onder 9 MHC Epe ongeslagen kampioen

door | jun 11, 2024 | Nieuws

Op de foto: Juliet, Pip, Hailey, Philou, Elin, Fiene, Femke, Olivia & Pip.

 

Het Meisjes Onder-9 team van MHC Epe heeft op zaterdag 8 juni een indrukwekkende prestatie neergezet door ongeslagen kampioen te worden. Op een sfeervolle Wachtelenberg ontvingen de talentvolle meiden het sterke team van Deventer MO9. Onder aanmoediging van een enthousiast publiek wisten ze met een overtuigende 3-0 overwinning de titel binnen te halen.

 

Kampioenssfeer

De meiden van Epe stonden er niet alleen voor. Aan de zijlijn van het veld stond een hartstochtelijk meelevend publiek dat een echte kampioenssfeer wist te creëren. Waar de ploeg uit de koekstad vooraf wellicht nog mogelijkheden zag om de punten mee naar Overijssel te nemen, was vanaf de start van de wedstrijd duidelijk dat Epe heer en meester was op het veld.

 

Kwaliteitsverschil

Deventer knokte voor wat het waard was, maar het kwaliteitsverschil was eenvoudigweg te groot om de kampioensploeg in verlegenheid te kunnen brengen. Epe liep uiteindelijk uit naar een mooie 3-0 overwinning. Het talentvolle team uit Epe, dat haar wedstrijden speelt in zes tegen zes vorm, hockeyt dit seizoen voor het eerst op dit niveau. En dat met een selectie waarvan de helft van de meiden zelfs nog in de Onder-8 competitie zou mogen uitkomen.

 

Kampioensrit

Na de wedstrijd stond er een heerlijke verrassing klaar, afkomstig van ’t Snekkie. De kampioensploeg kreeg een gouden medaille overhandigd na een toespraak van het trotse bestuur van MHC Epe. De meiden hebben hun festiviteiten afgesloten met een heuse kampioensrit door het centrum van Epe. Proficiat aan deze geweldige kampioenen!

 

Thuis voelen

MHC Epe is een levendige hockeyclub waar iedereen zich meteen thuis voelt. Op en naast het veld vormt de club een hechte familie. Met een rijke geschiedenis sinds 1942 en een team van enthousiaste leden en vrijwilligers, gaan de vereniging niet alleen voor sportieve successen, maar ook voor een positieve impact. “Bij ons is iedereen welkom, of je nu een doorgewinterde hockeyer bent of voor het eerst een stick vasthoudt.” De Eper hockeyclub organiseert van alles: jeugddisco’s, wijnproeverijen, clubdiners en het jaarlijkse hockeyfestival.

 

Website: mhcepe.nl
Facebook: facebook.com/mhcepe
Instagram: instagram.com/mhcepe

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: