c.s.v. VIOS Vaassen en hoofdtrainer Maikel Amzand zijn overeengekomen ook volgend seizoen 2020 – 2021, met elkaar door te gaan.  Daarmee gaat de succesvolle samenwerking tussen VIOS en Maikel Amzand het 10e  seizoen in. Een unicum in het amateurvoetbal.

Tevens heeft assistent trainer Thomas Prins te kennen gegeven volgend jaar bij de club uit Vaassen werkzaam te blijven, waarmee de succesvolle tandem ook voor volgend seizoen in stand blijft.

Afgelopen seizoen hebben Maikel & Thomas met de rest van de staf meer dan aan onze verwachtingen voldaan aldus een tevreden bestuur.  Met een jonge spelersgroep is na de winterstop een zeer goede reeks neergezet, resulterend in het behalen van eerst de nacompetitie en vervolgens de finale van die nacompetitie.

Ook dit lopende seizoen zijn de resultaten weer uitstekend met op dit moment een gedeelde derde plek op de ranglijst in 3C. Dit gebeurt bovendien met technisch verzorgd en dominant spel wat wij graag willen zien. Wij hebben er als bestuur en TC dan ook alle vertrouwen in dat we dit seizoen weer serieus meedoen om promotie naar de 2e klasse.

Daarnaast staan bij de jeugd weer talenten te trappelen om te laten zien wat ze waard zijn. We weten dat bij Maikel en Thomas jeugdspelers kansen krijgen om door te groeien. Negen seizoenen werkzaam als hoofdtrainer is natuurlijk een lange tijd.

Maar zowel vanuit de spelersgroep, de TC als het bestuur en supporters zijn we unaniem nog altijd heel tevreden over de aanpak van Maikel en de samenwerking met staf en trainers van het 2e en de JO19. We gaan dan ook met vol vertrouwen een tiende seizoen met Maikel en Thomas verder aldus het bestuur.