Bij maatjes draait het om persoonlijk contact tussen mensen. Samen iets doen waar je beiden plezier aan beleefd. Maatjes bepalen samen de invulling, wat je doet en hoe vaak je elkaar wilt zien. Voor verschillende mensen zijn we op zoek naar een maatje. Wil jij maatje worden?

 Samen een stukje wandelen of fietsen, naar de braderie of kermis, een spelletje spelen of foto’s maken. Er is genoeg wat leuk is om samen te doen. Een vrolijke man van 29 met een verstandelijke beperking is op zoek naar een vrouwelijk maatje.
Het is soms nodig om meneer in zijn enthousiasme te begrenzen.
Ben jij in de avond beschikbaar en vind je het leuk om er samen op uit te gaan? We horen het graag.

Samen een kopje koffie drinken, buiten een wandeling maken of samen ergens heen gaan. Een mevrouw van 60 met een licht verstandelijke beperking is op zoek naar een vrouwelijk maatje. Iemand om regelmatig samen mee af te spreken en gezellig contact mee te hebben. Lijkt het jou leuk om dit contact aan te gaan?

Ben jij ook een echte dierenliefhebber? Vind je het leuk om samen te bakken? Of hou je van breien, haken of tekenen? Een gezellige mevrouw van 71 met een licht verstandelijke beperking is op zoek naar een vrouwelijk maatje. Samen kletsen, creatief aan de slag of even naar het dorp. Mevrouw heeft zelf twee katten en er is veel wat ze leuk vindt om te doen. Heeft één van deze vragen ook jouw belangstelling? We horen het graag

Lijkt het jou leuk om het contact aan te gaan? Neem contact op met Suzanne Tuinman via s.tuinman@koppelswoe.nl of 06 36 23 96 18