Meer inwoners van de gemeente Epe laten sporten en bewegen met plezier. Dat is het doel van het Lokaal Sport en Beweegakkoord. Ook in 2022 is het mogelijk om aanvragen in te dienen. Voor 2022 is er 20.000 euro uitvoeringsbudget beschikbaar. Heb je als (sport)vereniging of organisatie een goed initiatief rondom sport en bewegen? Laat het weten via info@sportenbeweegakkoordepe.nl en vanuit de regiegroep denken we mee om tot een goede aanvraag te komen.

Verder vinden er dit jaar ook weer trainingen en cursussen plaats vanuit het Lokaal Sport en Beweegakkoord. Op 17 januari jl. heeft de tweede bijeenkomst van Meer Vrijwilligers in Korte Tijd plaatsgevonden. Centraal stond: een PR campagne omtrent vrijwilligerswerk bij de vereniging of organisatie, creƫren van een positief imago en bedanken van enkele vrijwilligers. Ook de cursus Besturen met Impact vanuit de KNVB vindt nog plaats.
Maar kan jij als (sport)vereniging ook ondersteuning gebruiken op het gebied van trainingen en cursussen, bijvoorbeeld rondom kader, laat dit weten via info@sportenbeweegakkoordepe.nl. Er is veel mogelijk! Maak er gebruik van.