Het nieuwe lokaal CDA team bestaat uit nieuwe en vertrouwde gezichten, die samen, net als de afgelopen 4 jaar, een sterk team zullen vormen om na de gemeenteraadsverkiezingen onze inwoners goed te vertegenwoordigen.

De lijst wordt aangevoerd door Bertie Hendriks uit Epe, tweede op de lijst is Albert Oortgiesen uit Vaassen. Als derde op de lijst staat nieuwkomer Orlando Koorn uit Vaasen, als vierde staat Hermien van Elst-van den Esschert uit Epe. Op de vijfde plaats staat nieuwkomer Pieter Siwabessy uit Vaassen; Zwier van der Weerd uit Oene staat op plaats 6.

Bovenstaande lijst is met algemene stemmen vastgesteld door de leden van het CDA gemeente Epe in de ALV van november.

Lijsttrekker Bertie Hendriks: “ik ben heel enthousiast over deze kandidaten voor het lokaal CDA. Het huidige team bestaat uit Albert, Zwier, Hermien, Loes Looman en mijzelf. We zijn een sterk team samen met wethouder Erik Visser en ik ben erg blij dat dit team aangevuld wordt met nog meer energie en kwaliteit door Orlando en Pieter. Een perfect team om het beste voor de gemeente Epe te doen.”

De huidige wethouder Erik Visser is lijstduwer. Erik: “Ik vind niet dat je als raadslid terug kunt komen als je wethouder bent geweest. Daarom maak ik geen onderdeel uit van de eerste 6. Dat zijn onze potentiële raadsleden”.

In de komende weken wordt de hele lijst gepresenteerd. Ook maken we meer bekend over een sterk en compact  verkiezingsprogramma. Daarin staat wat het lokaal CDA de komende 4 jaar wil bereiken in onze gemeente.

 

Meer informatie over onze campagne zullen we publiceren op Facebook: Lokaal  CDA gemeente Epe en onze website: cda.nl/gelderland/epe