Live muziek in de Blue Sky

door | okt 3, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Door: Henk Boeve

Liefhebbers van rockmuziek uit de jaren 70 en 80 moeten zaterdag 20 oktober naar de Blue Sky aan de Hoofdweg 32 in Emst komen. Dan gaan daar de deuren open om 21.00 uur en dan kan men genieten van de band White Child uit Ommen.

De band White Child is gevormd rond zanger Dennis Volkering. Deze 30-jarige zanger heeft een voorkeur voor rockmuziek en heeft daarvoor een uitermate geschikte stem. Volkering heeft in de loop der jaren al een aardige reputatie opgebouwd met o.a. optredens in Ronnie James Dio, de tribute band het Rockopera project Infernorama en Deep Purple and Rainbow tribute band.

Dit zal dan zaterdag 20 oktober het “muzikale voer” worden voor het optreden in Blue Sky. Zo kunnen de gasten veel oude muziek horen van Deep Purple, White Snake, Van Halen, Rainbow, Garry Moore, Kansas, maar ook wat nieuwer werk van o.a. Toto en Guns en Roses.

Maar Dennis Volkering doet het niet alleen. Hij heeft een aantal zeer ervaren muzikanten om zich heen verzameld, die ieder een schip vol ervaring hebben op het gebied van liveoptredens. Dit zijn Jan van Tichelen (gitaar), Wilco Lindeboom (lead gitaar), René van der Pol (drums), Dirk van der Plas (toetsen) en Alfred Kers uit Epe (bas).

Kortom een garantie voor een avondje ouderwets Rocken met een kwalitatief zeer goede band.

De entree bedraagt € 5,- en nogmaals de deuren van Blue Sky gaan open om 21.00 uur.

Ook in 2019 gaat Blue Sky aan de weg timmeren. Zo is er op 26 januari 2019 een optreden van de zeer bekende Abba tribute band uit Praag. Ze spelen op locaties door heel Europa en komen dus naar Emst.

Op 9 februari 2019 komt de bekende band Mooi Wark uit Drenthe, opgericht in 1992, ook naar de Blue Sky in Emst.

Gezien de verwachte grote belangstelling voor zowel de Abba tribute band als Mooi Wark wordt woensdag 17 oktober a.s. gestart met de voorverkoop van beide bands. Voor Mooi Wark kost een kaartje € 16,50 en voor de Abba tribute band iets meer, namelijk €18,50. Kaartverkoop is tijdens de openingsuren van restaurant De Musketiers, Hoofdweg 32, 8166 AE Emst

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: