Liv Bruggink Kringkampioen Outdoor 2024

door | jun 10, 2024 | Nieuws

Foto: eigen foto

 

De laatste selectiewedstrijden zijn inmiddels verreden, veel leden wachten in spanning af of zij geselecteerd zijn voor de Gelderse Kampioenschappen in Lathum in juli.

Op de 3e selectie in Ermelo startte Pascalle de Klerk met haar paard Ocean PK in de klasse L2 dressuur. Ze reden twee nette proeven en wonnen de 2e en 3e prijs met 193,5 en 192,5 punten.

Liv Bruggink wist de eerste 2 selectiewedstrijden al te winnen, waardoor ze zich al Kringkampioen mochten noemen. Maar ook op de laatste selectie liet ze nog even van zich horen. Met Caravita behaalde ze in de klasse B dressuur cat. D/E een 3e plaats met 198,5 punten. Ook mochten ze dan eindelijk hun mooie kringkampioenslint in ontvangst nemen

Isa Harleman startte met beide pony’s op de laatste selectie in de klasse M1/M2 cat. D/E. Met VIP behaalde ze een 2e prijs met 205 punten. Met Black Jack behaalde ze 200,5 punten en viel ze net buiten de prijzen.

De afvaardigingen voor de Gelderse Kampioenschappen worden later bekend gemaakt door de regio Gelderland.

Floor Wilbrink heeft meegereden op een dressuurwedstrijd in Epe. Met haar pony Billy May maakte ze haar wedstrijddebuut in de klasse B. Ze reden twee nette proeven wat beoordeeld werd met twee keer de 1e prijs met 182,5 en 185,5 punten.

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: