Leuke dag bij het rolstoelhandbal.

door | okt 26, 2023 | Nieuws

We begonnen met CVO 1 tegen Ventura 1 om 10.30 uur. Een slechte start zorgde voor een snelle 4-0 achterstand. Team 1 wist wat ze te doen stonden, vol gas erop! Rust 4-4. In de rust alles besproken en we willen voor de winst, dus nóg en tandje erbij! De 2e helft ging geslaagd en dit resulteerde in een 9-7 winst voor CVO 1 💪

Daarna mocht om 14.10 uur CVO 2 in actie komen tegen CSV 2. Een tegenstander van klasse dat vorig jaar kampioen is geworden. Een zeer lastige pot, maar ons team heeft laten zien dat er kansen zijn, het team steeds meer groeit en we beter worden. Eindstand 17-1.

Als laatste de derby CVO 1 – CVO 2. Prachtig om de tribune vol publiek te zien! Voorafgaand aan de wedstrijd hebben we een bedankje uitgebracht aan onze sponsoren @hefraterrasoverkappingen en Van Bussel Zorg. Daarna het fluitsignaal voor de wedstrijd. Mooi, sportief handbal gezien op het veld. Daarnaast ook veel groei in beide teams. Eindstand 18-1.

Alle supporters, sponsoren, fotograaf Rijckenberg en scheidsrechters bedankt voor deze leuke dag!